Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Pred uporabo spletnega mesta www.itispersonal.si pazljivo preberite splošne pogoje poslovanja, pogoje uporabe ter politiko zasebnosti. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine "It's Personal" so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZdavPR), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) ter Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT).Politika zasebnosti je v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPO-1).

S spletnim mestom www.itispersonal.si upravlja podjetnica Rebel on the way, Katarina Benček s.p., Rusjanov trg 3, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI39871843 (podjetnica je zavezanec za DDV), matična št.: 5459320000, poslovni račun odprt pri Delavska Hranilnica d.d.: IBAN:SI56 6100 0002 4429 506, vpisan v sodni in poslovni register 11.08.2020. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega mesta www.itispersonal.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletnega mesta in spletne trgovine "It's Personal", pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Splošni pogoji poslovanja se lahko kadarkoli spremenijo ali dopolnijo brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta po spremembi uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

 

Veljavnost ponudbe

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe na spletnem mestu www.itispersonal.si. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Ponudba blaga, ki je objavljena na www.itispersonal.si velja do objave preklica ponudbe oz. do odprodaje zalog. Predstavitvene slike objavljenih artiklov so lahko zaradi velike količine podatkov tudi simbolične in ne odražajo vedno v popolnosti dejanskega artikla. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

V kolikor naročenega izdelka ni več na zalogi in ne bo več dobavljiv, si pridržujemo pravico do preklica naročila. V primeru, da je naročilo bilo že plačano, bomo celoten znesek vrnili.

Dobavni rok

Rok dobave za izdelke, ki so na zalogi je običajno 7 delovnih dni. V kolikor bo rok dobave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v 72 urah. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja lahko tudi mesec dni ali izjemoma celo več. Priporočamo, da nas za izdelke, ki niso na zalogi kontaktirate na info@itispersonal.si in z veseljem vam bomo sporočili, kdaj bodo želeni izdelki na voljo.

Postopek nakupa

S klikom na gumb (Dodaj v košarico) artikle naberete v košarico. Tu izveste skupni znesek nakupa in strošek dostave. Ko ste z nabiranjem artiklov končali, vnesete podatke naročila, vaše osebne podatke in ste tako že v fazi oddaje naročila. Ob nakupu se morate strinjati s splošnimi pogoji uporabe. Prosimo, bodite natančni pri vpisovanju podatkov. Še enkrat preverite pravilnost vaših oddanih podatkov, artiklov, ki jih boste naročili, če so njihove barve pravilne ter zaključite nakup s klikom na Naroči. Na vaš mail boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki je obenem tudi potrdilo, da smo vaše naročilo prejeli. Ko bo vaše naročilo izvedeno in odposlano vas bomo po e-pošti obvestili. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Nakup

Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca. Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@itispersonal.si. Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.

Prijava

V spletno trgovino It's Personal se ni potrebno prijavljati. Če želite opraviti nakup, morate samo vnesti točne podatke ob oddaji naročila.

Načini plačila

Kupci lahko naročilo plačajo po predračunu, preko PayPal-a ali s kreditno kartico. Možno je le plačilo v enkratnem znesku. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in so od nakupa pretekli več kot trije delovni dnevi.

Plačilo po predračunu

Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za nakazilao imate 48h časa, v kolikor v tem obdobju ne prejmemo nakazila, vzamemo naročilo za brezpredmetno ter ga prekličemo.

Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov info@itispersonal.si

Plačilo s kreditno kartico

Po izbiri opcije »kreditna kartica« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate tako, da vpišete potrebne podatke o kreditni kartici, katero bomo bremenili za znesek nakupa. V primeru plačila s kreditno kartico, mora biti plačnik (podatki v profilu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice. V primeru plačila s kreditno kartico, po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oziroma končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

Plačilo preko PayPal-a

Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema

Pri plačilu s PayPal računom ali kreditnimi karticami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron) poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online e-plačevanja s kreditnimi karticami v realnem času ob takojšni on-line avtorizaciji. Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter po zaključku procesa preverite vse navedene podatke in potrdite plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran.

Če je plačilo uspešno potrjeno, vas sistem preusmeri nazaj na spletno stran www.itispersonal.si in na elektronski naslov prejmete podatke o nakupu in nadaljnje informacije. 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

V skladu z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@itispersonal.si, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14 dni pisno ali po elektronski pošti. Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja Rebel on the way, Tadeja Kirm, Krtina 105b,1233 Dob in mora biti oddana kot PRIPOROČENA pošiljka v roku 30 dni. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.  

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini.

 

Zaradi lažje in hitrejše izvedbe vseh potrebnih aktivnosti v zvezi z odstopom od pogodbe ter posledicami le-tega je zaželeno, da kupec k blagu priloži kopijo računa in kopijo obvestila (ali izpolnjenega obrazca) o odstopu od pogodbe. Prav tako je zaželeno, da se izdelki vrnejo v originalni embalaži ter s pripeto etiketo.

Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu ponudnik brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Ponudnik vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Kupcu se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

 

Stvarna napaka

Napaka je stvarna:
• če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet;
• če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila ponudniku znana oziroma bi mu morala biti znana;
• če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
• če je ponudnik izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost izdelka za normalno rabo se preverja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli ponudnikovih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal ponudnik ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na samem izdelku.

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku ter ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Kupec, ki je ponudnik pravilno obvestil o stvarni napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati:

• ali odpravo napake na izdelku;
• ali vrnitev dela plačanega zneska v sorazmerju z napako
• ali vračilo plačanega zneska.

Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

Dostava

Ponudnik mora blago dostaviti v skladu s pogoji poslovanja Pošte Slovenije ali dostavnih služb. Kupec lahko ob oddaji naročila določi naslov za dostavo, ki je za ponudnika zavezujoč. Ob dobavi mora kupcu nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe.

V primeru, da kupca (prejemnika) v času dostave ni na naslovu, je možno paket prevzeti v skladu s pogoji poslovanja pošte Slovenije ali dostavnih služb.

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 14. uro, odpošljemo v roku dveh do petih  delovnih dni v primeru plačila s plačilno kartico, Paypalom ali nakazilu na TRR po prejemu plačila. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Stroški dostave

Stroški dostave pri na nakupu nad 50 EUR so brezplačni, do 50 EUR je cena dostave 3,6 EUR.

Ponudnik posluje na območju Republike Slovenije in izdelke pošilja na območje Republike Slovenije. Kupec prejme račun na svoj elektronski naslov v postopku naročila, in sicer po tem, ko je kupoprodajna pogodba sklenjena. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom (morebitno doplačilo za dostavo/poštnino, strošek plačila, vezan na način plačila) ter obvestilo kupcu o pravici do odstopa od pogodbe.

Kuponi

Promocijske kode oz. kuponi prinašajo različne ugodnosti pri nakupu in so navadno časovno omejeni. Aktivno promocijsko kodo najdete na naši spletni strani, naslovni strani oglasnega sporočila, v naših e-obvestilih ali drugih medijih.

 

Menjava promocijske kode za gotovino ni možen. Kupon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti kupona, mora imetnik promocijske kode razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti kupona.

 

Uporaba Kupona/Promocijske kode:

 

1. izberite izdelek, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico,
2. izberite način dostave, navedite naslov za dostavo ter izberite način plačila,
3. V polje Promocijska koda ali Kupon vpišite kodo in potrdite tako, da kliknete na gumb Uporabi kupon.

 

Ko vpišete promocijsko kodo, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. V primeru, da je znesek vašega naročila višji od vrednosti kupona, poravnate razliko. Nato oddate spletno naročilo.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

Avtorske pravice

Spletno mesto www.itispersonal.si in vse vsebine, objavljene na spletni strani ter v spletni trgovini (vključno s temi splošnimi pogoji, politiko zasebnosti, slikami, spletnim besedilom, opisi izdelkov, opisi blagovnih znak, proizvajalcev, tehnologij, ipd.) so last in avtorsko delo podjetnice Rebel on the way, Katarina Benček s.p., ali pa jih podjetnica upravičeno lahko uporablja na ustrezni pravni podlagi, v kolikor gre za vsebine ali gradivo, ki so last oz. na katerem ima avtorske pravice tretja oseba. Prepovedana je uporaba in/ali kopiranje teh vsebin za potrebe in/ali v korist tretjih pravnih ali fizičnih oseb brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja podjetniceRebel on the way, Katarina Benček s.p ali prvotnega imetnika avtorskih pravic.

Omejitev odgovornosti

Podjetnica Rebel on the way, Katarina Benček s.p se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Prav tako se trudi s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in gospodarja temeljito pregledati vsako naročilo in ga tudi izpolniti v celoti in popolno. Kljub povečani skrbnosti pa žal še vedno lahko pride do situacij, ki lahko vplivajo na izpolnitev obveznosti prodajalca, na katere pa prodajalec nima vpliva, jih ne more predvideti, niti preprečiti ter za katere posledično ni in ne more biti odgovoren. Sem sodi npr. ustavitev proizvodnje določenega izdelka brez predhodnega obvestila s strani proizvajalca oz. dobavitelja, nepričakovano prenehanje poslovanja dobavitelja, prepoved poslovanja dobavitelju s strani uradnih organov, naknaden odpoklic izdelka, naknadna prepoved prodaje izdelka, zaprtje državnih meja in onemogočen uvoz zaradi izrednih razmer, višja sila, naravne in druge nesreče ali drugi nepričakovani in nepredvideni dogodki zaradi katerih prodajalec ne more dobaviti naročenega izdelka ali pa ga ne more dobaviti v predvidenem roku. V kolikor pride do katere od zgoraj naštetih situacij ima ponudnik pravico do odstopa od pogodbe, pri čemer je kupca dolžan takoj po seznanitvi z razlogi za nezmožnost izpolnitve pogodbe pisno obvestiti ter kupcu tudi jasno in nedvoumno navesti, da odstopa od pogodbe. V slednjem primeru bo ponudnik kupcu nemudoma, najkasneje pa v roku petih (5) delovnih dni od odstopa od pogodbe vrnil vsa morebitna že prejeta plačila.

 

Izključitev odgovornosti 

Ponudnica si pridržuje pravico onemogočiti spletno mesto, posamezno spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav ter vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletnem mestu si pridržujeponudnik pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas boponudnik obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani.

Pritožbe in spori

Ponudnica spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

 

Pritožbo lahko uporabnik odda na elektronski naslov info@itispersonal.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, uporabniku sporočil časovno obdobje obravne ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

 

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov (v skladu z 32. členom ZlsRPS)

 

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Effictus group 2 d. o. o.., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

  

Spremembe

Ponudnik lahko obstoječe splošne pogoje spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo preverjal, ali so se pogoji uporabe spremenili.

 

V primeru, da uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta www.itispersonal.si. Z vstopom na spletno mesto potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Reklamna elektronska sporočila (e-novice):

Z nakupom v spletni trgovini uporabnik avtomatično dovoljuje prejemanje  elektronskih sporočil. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. 

Vsi vaši podatki so varovani, in sicer preko spletnega ponudnika Mailchimp za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrani osebni podatki bodo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (ZVOP-1) in GDPR. Od novičk se lahko kadarkoli odjavite in v tem primeru se vaši podatki prenehajo uporabljati v te namene. Namen porabe vaših elektronskih naslovov oz. vaših osebnih podatkov na spletni strani  www.itispersonal.si :

v zvezi z GDPR, ZVOP-1 ter varstvom osebnih podatkov in zasebnosti nasploh;
novic, obvestil (newsletter)in sporočil od Katarina Benček v povezavi s spletno stranjo https://itispersonal.si
posredovanje podatkov o plačilu za naročila presetov na artiklov strani https://itispersonal.si.

Piškotki

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Reševanje sporov

Sporazum o sprejemu teh splošnih pogojev je sklenjen v Ljubljani, Republika Slovenija. Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, se uporablja izključno pravo Republike Slovenije. Vse stranke pogodbe, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno na pravo Republike Slovenije. Za spore v zvezi s tem sporazumom ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga. Za vse spore in pravne postopke v zvezi s tem sporazumom, uporabo storitve ter delovanjem storitve, je izključno pristojno sodišče v Ljubljani.

Želimo vam prijetno nakupovanje v spletni trgovini It's Personal!

Datum: 02.02.2022